Våra tjänster

Vi specialiserar oss på tjänster inom hemtjänst och omvårdnad.

Hemtjänst 

hemtjanst gamla manniskor

Hemtjänstkompaniet erbjuder vård och omsorg till dig som behöver hjälp i ditt eget hem. Vårt mål är att skapa trygghet, koninutet och god kvalitet på den hjälpen som vi utför hos dig. Vi hjälper dig till exempel med omsorg och omvårdnad, städning, måltider, inköp eller tvätta. Kontakta oss på Hemtjänstkompaniet så hjälper vi dig.

 

Hushållsnära Tjänster

pexels-photo-1321730

Hemtjänstkompaniet erbjuder även hushållsnära tjänster med RUT avdrag även fast du inte är hemtjänstkund hos oss. Utifrån dina behov och önskemål skräddarsyr vi hushållsnära tjänster. Det kan vara tjänster som till exempel städning, fönsterputsning, snöskottning, gräsklippning och rastning av hund.  Vi sköter all administration kring RUT avdraget. Du är alltid välkommen och kontakta oss om du har andra önskemål eller frågor.

 

 

Ledsagning & Avlösning

path-andar-field-landscape-160636

Hemtjänskompaniet hjälper till med ledsagning som till exempel läkarbesök, frisör, tandläkare eller om du vill besöka en vän eller anhörig. Vi bistår även med avlösning i hemmet som innnebär att du som anhörig får möjlighet till vila och egna aktiviteter.