Täby

Täby

 

Vår verksamhet i Täby har bedrivits sedan 2011. Ansvarig för den dagliga verksamheten är Maaike Hartgerink. Som verksamhetsledare ansvarar Maaike för den löpande kontakten med Täby kommun som vår uppdragsgivare.

Maaike har även ansvar för det övergripande kund och personalplaneringen. Det innebär att när en person får beviljat hemtjänst av kommunens biståndsbedömare och i samband med det väljer oss som utförare, då blir Maaike informerad av aktuell biståndsbedömare. Där efter tar hon kontakt med den aktuella kunden och bokar ett första möte i syfte att lägga planen för den kommande insatsen. Inte helt sällan finns även anhöriga med vid detta planeringsmöte.

 

Det händer även att kunder eller anhöriga till kunder tar kontakt för att ett förutsättningslöst möte, allt för att informera sig inför ett kommande val av utförare.

 

Tillsammans med den övriga personalgruppen bildar Maaike ett TEAM som vars arbete skall skapa trygghet och stabilitet i våra kunders vardag.

 

Kontakta gärna oss om du vill ha ytterligare information om vår verksamhet. Kontaktuppgifter finner du till höger.

 

I en artikel publicerad i Expressen 26:e mars 2015 redovisades resultat av Socialstyrelsens två senaste undersökningar gällande kvaliteten i hemtjänsten, där 1:a Hemtjänstkompaniet Täby har kommunens nöjdaste kunder när det gäller personal och hur de levererar den beviljade hjälpen.

 

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss

för frågor eller funderingar!

Kontaktuppgifter

 

 

Verksamhetsledare Täby

Maaike Hartgerink

 

08- 53 33 28 01

taby@hemtjanstkompaniet.se

 

Besöksadress:

Marknadsvägen 179

183 78 Täby

 

 

 

 

Hemtjänstkompaniet

Telefon: 08-753 79 50

Besöksadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Postadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Facebook facebook.com/Hemtjanstkompaniet

E-post: info@hemtjanstkompaniet.se