Bli kund hos oss

Välkommen som kund!

 

Vi tar ett helhetsåtagande som är både omsorg och service såsom

städning & tvätt. När du väljer Hemtjänstkompaniet gör vi ett hembesök

för att gå igenom dina behov och önskemål. Därefter får du en fastställd genomförande plan som är grunden för vårt arbete hos dig.

 

Vi utser en kontaktman som är den som kommer genomföra många besök hos dig och som håller en löpande kontakt. Därutöver finns alltid en lokal chef att tillgå.

 

 

Hemtjänst

Vi erbjuder hemtjänst och finns idag etablerade i Alvik, Bromma, Hässelby, Vällingby, Solna, Danderyd, Täby och Österåker. För kontakt med respektive lokalkontor tryck på din aktuella ort till höger om denna text.

 

Det är viktigt för oss är att värna om närhet och lokal förankring. Därför bygger samtliga verksamheter på lokala kontor med verksamhetsledare som är ansvariga för den dagliga driften, relationen till våra kunder, personal och huvudmannen. Du skall alltid känna en närhet och lätt kunna få kontakt med de ansvariga för just ditt område. Merparten av våra medarbetare har undersköterskeutbildning eller motsvarande. Därtill kan vi genom kontinuerlig utbildning av vår personal erbjuda spetskompetens inom demens. Förutom den beviljade hjälpen ger vi våra kunder möjlighet att deltaga i olika kundaktiviteter där vi träffas tillsammans och umgås under trevliga former.

 

I din kommun kan du själv välja vem som ska utföra dina beviljade hemtjänstinsatser. Där finner du 1:a Hemtjänstkompaniet som ett av dina alternativ.

Välkommen att ta kontakt med respektive lokalkontor som du finner till höger om denna text.

 

Hushållsnära tjänster

Utöver biståndsbedömda insatser erbjuder vi också hushållsnära tjänster för att underlätta din vardag. Vi hjälper till med städning, fönsterputsning, tvättning, trädgårdsskötsel,

strykning, promenadsällskap, ärenden eller inköp. Det är du som kund som bestämmer innehållet i tjänsten utefter dina behov.

 

Kostnad för våra hushållsnära tjänster är 200 kr i timme efter avdrag. De populära skattereglerna (RUT) innebär att du får ditt skatteavdrag direkt. Vi sköter all administrering med avdraget. Dessutom bjuder vi dig på var 8:e timme, så att det blir gratis.

 

Vad behöver du hjälp med? Kontakta gärna oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa till!

 

Våra kontaktuppgifter till respektive lokalkontor finner du till höger om denna text.

 

 

Välkommen att kontakta verksamhetschef Hannah Lindgren hannah.lindgren@hemtjanstkompaniet.se för mer information.

 

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss

för frågor eller funderingar!

 

 

Hemtjänstkompaniet

Telefon: 08-753 79 50

Besöksadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Postadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Facebook facebook.com/Hemtjanstkompaniet

E-post: info@hemtjanstkompaniet.se