Hässelby/Vällingby/Spånga

Hässelby/Vällingby/Spånga

Vår verksamhet i Vällingby har bedrivits sedan 1991. Ansvariga för den dagliga verksamheten är Elisabet Arnebrant. Som verksamhetsledare ansvarar Elisabet för den löpande kontakten med Hässelby/Vällingby samt Spånga/Tensta stadsdelsförvaltning som är våran uppdragsgivare.

Elisabet har även ansvar för det övergripande kund- och personalplaneringen. Det innebär att när en person får beviljad hemtjänst av kommunens biståndsbedömare, och i samband med det väljer oss som utförare, då blir Elisabet informerad av aktuell biståndsbedömare. Därefter tar Elisabet kontakt med den aktuella kunden och bokar ett första möte i syfte att lägga upp en plan för de kommande insatserna kommer att planeras ut. Inte helt sällan finns även anhöriga med vid detta planeringsmöte.

 

Det händer även att kunder eller anhöriga till kunder tar kontakt för att ett förutsättningslöst möte, allt för att informera sig inför ett kommande val av utförare.

Tillsammans med den övriga personalgruppen bildar Elisabet ett TEAM som vars arbete skall skapa trygghet och stabilitet i våra kunders vardag.

En kort beskrivning av vårt kontor i Vällingby

Men jämna mellanrum bjuder vi in våra kunder till vårt populära kundfika, där alla på kontoret hjälps åt att baka något gott som vi bjuder på. Vi brukar alltid baka lite för mycket, så vi skickar ofta med fikabröd hem med kunderna så att de kan fika med sin kontaktperson hemma i lugn och ro, vilket brukar vara mycket uppskattat!

Vi utför all hjälp själva, vi använder inga underleverantörer då vi tycker att det är viktigt att Ni som kund vet vilken personal som kommer och inte behöver släppa in främlingar. Oavsett om det är fönsterputsning, ledsagningar, larm, städning eller tvätt så är de alltid vår glada personal som plingar på dörren.

Vi utför både dag- och kvällshjälp från kl 7 på morgonen till 23 på kvällen där vår personal utgår ifrån vårt kontor i Grimsta. Vår nattpatrull utgår ifrån kontoret i Alvik, och utför natthjälp samt larmutryckningar från klockan 23:00 på kvällen fram till klockan 07:00 på morgonen.

Kontakta gärna oss om du vill ha ytterligare information om vår verksamhet. Kontaktuppgifter finner du till höger.

 

 

Kontakta gärna oss om du vill ha

ytterligare information om vår verksamhet. Kontaktuppgifter finner du till höger.

Kontaktuppgifter

 

Verksamhetsledare

Elisabet Arnebrant

 

08-38 04 90

vallingby@hemtjanstkompaniet.se

 

Besöksadress:

Grimstagatan 217

162 58 Vällingby

 

 

 

Hemtjänstkompaniet

Telefon: 08-753 79 50

Besöksadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Postadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Facebook facebook.com/Hemtjanstkompaniet

E-post: info@hemtjanstkompaniet.se