Alvik

Alvik

Vår verksamhet i Alvik har bedrivits sedan 1991. Ansvariga för den dagliga verksamheten är Ida Bohlin, Maria Sandström och Alexandra Ulander. Som verksamhetsledare och samordnare ansvarar de för den löpande kontakten med Bromma stadsdelsförvaltning som är vår uppdragsgivare.

 

Ida, Maria och Alexandra har även ansvar för det övergripande kund- och personalplaneringen. Det innebär att när en person får beviljad hemtjänst av kommunens biståndsbedömare, och i samband med det väljer oss som utförare, då blir de informerad av aktuell biståndsbedömare. Därefter tar de kontakt med den aktuella kunden och bokar ett första möte i syfte att lägga upp en plan för de kommande insatserna kommer att planeras ut. Inte helt sällan finns även anhöriga med vid detta planeringsmöte.

Det händer även att kunder eller anhöriga till kunder tar kontakt för att ett förutsättningslöst möte, allt för att informera sig inför ett kommande val av utförare.

Tillsammans med den övriga personalgruppen bildar Ida, Maria och Alexandra ett TEAM som vars arbete skall skapa trygghet och stabilitet i våra kunders vardag.

En kort beskrivning av vårt kontor i Alvik

Vi brukar ha vår stora årliga jul lunch där vi bjuder in alla våra kunder samt fru/man på en hemlagad lunch med fika efteråt, vi har två olika sittningar då lunchen är oerhört populär. Där får vi tid att umgås, äta gott och mingla med både personal och kunder.

Vi är en liten personalgrupp som alltid gör vårt yttersta för att personalkontinuiteten ska vara som bäst. Det är även därför vi inte har några underleverantörer utan gör allt från larmutryckning till fönsterputs.

Vi utför både dag- och kvällshjälp från klockan 07.00 på morgonen till klockan 22.45 på kvällen där vår personal utgår ifrån vårt kontor i Alvik. Även vår nattpatrull utgår ifrån Alvikskontoret och utför natthjälp samt larmutryckningar från klockan 22:45 på kvällen fram till klockan 07:00 på morgonen.

 

Kontakta gärna oss om du vill ha

ytterligare information om vår verksamhet. Kontaktuppgifter finner du till höger!

Kontaktuppgifter

 

Verksamhetsledare Alvik

Ida Bohlin

 

Verksamhetsledare Alvik

Maria Sandström

 

Samordnare Alvik

Alexandra Ulander

 

08-25 54 60

alvik@hemtjanstkompaniet.se

 

Besöksadress:

Barrstigen 24

167 31 Bromma

 

 

 

 

Hemtjänstkompaniet

Telefon: 08-753 79 50

Besöksadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Postadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Facebook facebook.com/Hemtjanstkompaniet

E-post: info@hemtjanstkompaniet.se