Österåker

Österåker

Vår verksamhet i Österåker har bedrivits sedan 2011. Ansvarig för den dagliga verksamheten är verksamhetsledare Malena Ahlqvist.

 

 

Som verksamhetsledare driver Malena Ahlqvist den dagliga verksamheten som planering av våra kunders insatser, samt har en löpande kontakt med biståndshandläggarna.

 

Malena har även ansvar för den övergripande kund och personalplaneringen. Det innebär att när en person får beviljat hemtjänst av kommunens biståndsbedömare och i samband med det väljer oss som utförare, blir Malena informerad av aktuell biståndsbedömare. Därefter tar hon kontakt med den aktuella kunden och bokar ett första möte i syfte att lägga planen för den kommande insatsen. Inte helt sällan finns även anhöriga med vid detta planeringsmöte.

 

Det händer även att kunder eller anhöriga till kunder tar kontakt för ett förutsättningslöst möte, allt för att informera sig inför ett kommande val av utförare.

 

I Österåkers kommun befinner vi oss på Norrgårdsvägen 51, där vi funnits sedan juni 2016.

 

Härifrån utgår vi varje morgon, alla dagar om året till våra kunder. Vi trivs väldigt bra och skapar tillsammans en bra sammanhållning i gruppen och gillar att göra det allra bästa för att våra kunder skall vara nöjda!

 

Tillsammans med vår personal brukar vi anordna Öppet hus, där vi har chans att bjuda in våra kunder till en gemensam eftermiddag där vi fikar och hinner umgås tillsammans en längre stund, detta brukar vara väldigt uppskattat av både personal och kunder, även

för anhöriga och vänner som vill följa med och träffa oss på en fikastund!

 

Kontakta gärna oss om du vill ha ytterligare information om vår verksamhet och om hur vi kan ge dig en tryggare vardag!

 

I en artikel publicerad i Expressen 26 mars 2015 redovisades resultatet av Socialstyrelsens två senaste undersökningar gällande kvaliteten i hemtjänsten, där 1:a Hemtjänstkompaniet Österåker fick toppbetyg i brukarenkäten och hamnar på 2:a plats totalt av hemtjänstutförarna i Österåker.

.

 

Varmt välkommen att höra av dig till oss

för frågor eller funderingar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter

 

 

Verksamhetsledare Österåker

Malena Ahlqvist

 

08-400 258 55

akersberga@hemtjanstkompaniet.se

 

Besöksadress:

Norrgårdsvägen 51

18436 Åkersberga

 

 

 

Hemtjänstkompaniet

Telefon: 08-753 79 50

Besöksadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Postadress: Huvudstagatan 22, 171 58 Solna

Facebook facebook.com/Hemtjanstkompaniet

E-post: info@hemtjanstkompaniet.se